Testimonial

I would like to take this opportunity in thanking you and your team for delivering the building on time and on budget to an extremely high standard of finish.

My special thanks go to Colin who is an excellent coordinator, communicator and craftsman, nothing was too much trouble, work was completed in quite a cluttered environment with furniture all over the place and people coming and going.

Thanks again, I will be in touch again if we require any further work to be carried out.

« Back to Portfolio

Details

The works on behalf of Tees, Esk and Wear Valleys NHS Foundation Trust comprised of extensive remodelling and refurbishment works at the Acley Centre.

The works included removal of existing walls, building new studwork walls, altering structural roof trusses, installation of light fittings and power trunking. Repairs to various areas of plasterboard ceilings followed by skimming concentrating in areas where walls have been taken down and lights altered. Reconfiguration of mechanical and electrical fittings were carried out together with the installation of a new floor coverings including an area of Gradus Firecracker and other areas of vinyl flooring, new areas of suspended ceiling and redecoratation was carried out in in Dulux eggshell.

A new hub room was formed with an integral beverage area, together with newly extend beverage area with kitchen units obtained from Howden’s. Another area was also stripped out of existing kitchen fixtures and fittings including tiling and replaced with child height fixtures, together with the provision of a new Belfast sink and drainer.

Works were carried out to form a new reception area for family and teen lounges which included taking out blockwork and installing lintels, re-siting existing access door complete with Bora facility. A newly enlarged therapy room was formed together with the renewal of ceilings and floor coverings and the inclusion of a folding soundproof door to be fixed from the existing concrete and first floor beams, including modifications to the ceiling.